« Aj aj ja aj | Huvudsidan | Dagens »

18 september 2003

Berg o dalbana

Ja, så känns det som om man skulle kunna beskriva denna dagen som i dag varit och snart är slut.

Barn som vänder upp och ner på allt - men som till slut tar hem segern med sin charm och att genom bara finnas till och vara den som dom nu är när dom nu inte blev som dom skulle :-)

När det är dags att gå hem från jobbet går telefonen varm om alla bekymmer som hänt just NU.

Fakturaadresser som inte stämmer - in i databastabeller och fixa, Webannonser som är låsta och alltså varken kan granskas eller godkännas, spärrar på kunder från externt system som inte funkat, inkassofil som ska hämtas UUUPPS det var visst med en helt ny teknik som vi glömt att berätta för dig!
WBServern går ner också i precis det ögonblick man skall gå. Ett annat produktionsflödeflöde står med felmeddelande på skärmen...klockan går och tiden med den.

Sedan till affären (tur att dom mer eller mindre har nattöppet). Koncentrera sig på allt som ska köpas fast förutsättningarna ännu inte är helt klara.
- Gnäll inte nu - det kunde varit värre!
Och i morgon är det tidigt i simhallen och sedan väntar möte som varar halva dagen MEN efter det kommer stora Monsterbarnet (12.00) och bara med sin blotta närvaro att lägga allt på plats...

I vår hänvisningssystem har jag i dag skrivit in följande text under Besökare (vi måste anmäla det så att personalen som släpper in dessa vet att det är OK).
"Besökare: Dotterns namn."
"Tid för besök: 12.00"
"Anteckningar (för att underlätta för dem som tar emot):"
"Vårt Stora Monsterbarn, Steffanie, anländer cirka 12.00 från tåget. Om jag inte finns tillgänglig då så ring gärna på hennes pappa (4471) som på detta vis äntligen får chans att ta sitt ansvar. Det kan vara hans tur någon gång ;-)"

Ja, det var nog allt för i dag!

Skrivet av Angela Müller den 18 september 2003 21:40

Kommentarer

Älskar ditt sätt att skriva! *Kram*

Skrivet av: Bim den18 september 2003 21:54

Å jag älskar dina kommentarer! Kram

Skrivet av: Angela den18 september 2003 22:03

Ses imorgon!

Skrivet av: steffanie den18 september 2003 22:44