« Hövvet Helge | Huvudsidan | Nu är hon här »

28 augusti 2003

Om det var ett dåligt pass....

....i förrgår så var dagens dito en katastrof.
Jag gick i dag från Björsared och det ger 11 kilometer hem. Men jag hade ont i benen hela tiden. Kom då på efter ca 45 minuter att jag kanske skulle stretcha där det gjorde mest ont, dvs, på framsidan av benen från foten upp till knät.
Det blev något bättre så det gjorde jag under flera tillfällen på vägen hem.
Det tog sammanlagt 1 timma och 57 minuter och jag kan lova att jag längtade efter att få slippa gå fler steg.
Efter halva sträckan ungefär började ett skoskav på vänster häl ge känning av att en stundande blåsa var på G.
Fy bubblan varför ska det vara så himla kämpigt?

Men jag såg två stora, en död och en levande, gräshoppor på vägen och då menar jag "riktiga" gräshoppor - inga sådanan där små fjuttiga utan av den kalibern att den tar upp hela näven om man nu skulle komma på tanken att ta upp den dithän.
Gräshoppor i denna storlek tror jag inte att jag sett sedan jag var barn - och det var länge sedan!
Jag hade sällskap med Tina Turner och Madonna så det blev tjejer för hela slanten i dag om man nu räknar mig själv då :-)
Men det var en helvetes resa. Nu ska jag vila hela helgen bara simma i morgon om jag nu inte glömmer något hemma vill säga.

Och skoskavet har blivit en jättestor blåsa så i morgon önskar jag nog att jag kunde gå utan skor.

Skrivet av Angela Müller den 28 augusti 2003 22:42

Kommentarer

Sandaler :-)

Skrivet av: steffanie den28 augusti 2003 22:56

Du är verkligen värd att vila i helgen! *Kram*

Skrivet av: Bim den29 augusti 2003 16:37

Man ska väl aldrig träna när man har ont, muskler som är skadade måste få vila för att läka. Jag tror bara du gör saken värre genom att köra så hårt.

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den29 augusti 2003 17:15

Det var verkligen enlång promenad.
Härligt!
Karin L

Skrivet av: karin den30 augusti 2003 08:11

Fast jag kör inte särskilt hårt och det råder väldigt delade meningar om att träna eller inte träna när man fått värk. Många hävdar att det enda är att fortsätta. Undra vad som är rätt och riktigt i denna värld?
Tack för omtanken och jag lovar att inte göra många knop denna helg! Kram Mm

Skrivet av: Angela Müller den30 augusti 2003 10:05