« Som jag oroat mig | Huvudsidan | Loosing my touch »

20 augusti 2003

Hösten är här

Det kändes utan tvekan som om hösten gjorde sitt intåg i dag på morgonen. Det var bara 13,5 på termometern och en kylig lite höstlig vind grep tag om mig på väg till bilen vid 6-tiden i morse.

Simmade för första gången kilometern sedan start i måndags efter semesteruppehåll och i går kväll tog vi en liten cykeltur på 1.5 mil. Det kändes både här och där efter kan jag meddela. Vad i hästeväg har min kondis tagit vägen?

Jag testade för första gången pulsmätaren som jag fick i födelsedagspresent (har bara inte hunnit - stor skam!) och det var inga glada besked jag fick efter simningen i dag...pulsmätaren tyckte synd om mig ;-) På displayen kunde man nämligen läsa Poor.

Nä, detta duger inte. Här behövs krafttag det förstår jag. Om bara den förbaskade foten kunde bli bra så ska nog stavarna åka fram men den envisas med fortsatt ont. Snart struntar jag i det och går i alla fall. Att bara simma kommer inte hjälpa mig till någon nivå på konditionen som är värt att nämna.

Woffe är ute på lokal i kväll med gamla kompisar från det ställe han jobbade på när vi träffades, dvs för hundra år sedan :-0
Nåja, jag hoppas dom får en trevlig kväll och jag ska hämta honom i stan när han tröttnat.

På jobbet har jag nu nått det stadium som gör att jag har vant mig att gå dit igen efter en härlig semester. Man vänjer sig vid det mesta....
I dag har jag varit på MBL-info och resten av dagen har det varit mest rutinarbete. För övrigt en ganska lugn dag och inga stora problem att lösa.

Nu ska jag bara ta mig i kragen och sätta mig med månadens räkningar - visst är det väl kul att betala räkningar? Nästan så man knappt kan bärja sig till nästa omgång.
Har funderat på att reducera antalet inbetalningar per månad genom att helt enkelt ta alla räkningar som kommer under 1 månad, lägga dessa i en korg och blanda runt lite. Sedan sätter jag på Woffe en svart bindel över ögonen och därpå får han dra en räkning som vid detta laget är väl blandade i korgen.
Den har drar betalar man och så skriver man i noteringsfältet: Grattis ni har vunnit månadens dragning!
Skulle dom andra från korgen, som ingen betalning fick, höra av sig och gnälla ska jag svara att om dom gnäller för mycket så får dom helt enkelt inte vara med i nästa månads dragning!
Jamen detta är ju lysande!

Skrivet av Angela Müller den 20 augusti 2003 20:30

Kommentarer

*Skrattar* Jag ska absolut ta efter din strålande idé om räkningarna! *Kram*

Skrivet av: Bim den20 augusti 2003 20:38

Ja, visst är den väl lysande? Och vem vågar gnälla med hotet bakom sig att inte får vara med nästa gång? *Kram*

Skrivet av: Angela den20 augusti 2003 20:42