« Mitt i allt elände..... | Huvudsidan | Som jag oroat mig »

17 augusti 2003

Egentligen inte så mycket att orda om

Sista dagen på semestern - fort gick det! Därom råder ingen som helst tvekan. Jag skulle utan att blinka kunna tänka mig fyra veckor till på rak arm men det är ingen som hört av sig med något dylikt erbjudande.

Det finns inte så mycket att säga om dagen egentligen. En ganska slö och loj söndag. Positivt är det förstås att Woffegubben är på benen igen, något bättre och förmodligen inga bergodalbanefebertoppar och faktiskt kan man ana en aningens mindre hostande. Han säger själv att han ska både arbeta och simma i morgon bitti innan jobbet.....jaja, han är ju stora starka karlen och får själv bestämma.....

Jag har ägnat dagen åt att vattna i trädgården. Inte tusan fick vi något regn som var utlovat under veckan. Min goda granne ringde i går och sade at dom skulle bege sig till den Kungliga huvudstaden för att besöka en släkting så jag tassade iväg i morse med skottkärra och spade i högsta hugg för att i hennes trädgård hämta en gulbladig Fläder som väntat länge på att jag skulle få ändan ur vagnen. (Lite kul om någon av grannarna ser mig stövla in i deras trädgård med spade och skottkärra när förmodligen alla grannar runt omkring vet att dom är bortresta hihi.)

Nu är det gjort och den är planterad tillsammans med Perukbusken, vilket blir väl så effektfullt eftersom Perukbusken har riktigt bodröda blad.
Än så länge hänger bladen som om vore busken stendöd men den har fått massor av vatten och ska nog hämta sig igen.

Vi har planerat vårat resa till Tyskland också i kväll och bägge två har mailar respektive chef om ledighet när det blir dags i början på september.
Vi har inte ens börjat jobba än efter semestern, när dom nu läser detta till morgonen, och det skulle vara värt en del att få se deras miner. Ansöka om ledighet igen!

Jag gödslade alla mina Klematisar och Hortensior i dag med benmjöl och hoppas givetvis på många blommor nästa år.
Nästa år ska vi i alla fall inte åka bort så att jag missar hela härligheten i trädgården för det har jag faktiskt gjort i år. Nästan alla Klematisar hade blommat klart när vi kom hem.

Alltså, upp till kamp i morgon igen med start i simhallen och första mötet på jobbet börjar 09.30 fick jag veta i dag. Välkommen till Verkligheten Müllers!

Skrivet av Angela Müller den 17 augusti 2003 22:46

Kommentarer

*Flinar* Jag hälsar på här lite hos dig så det inte bara är Herr Ågren som är på besök! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie (Bim) den17 augusti 2003 22:55