« Hej, hur är det? | Huvudsidan | Ensam och övergiven... »

11 juli 2003

Begrav alla önskeklyschor

Tycker Expressens Calle Norlén i dagens tidning och jag är faktiskt benägen att hålla med.
FRUKT ÄR OCKSÅ GODIS
Finns det något vidrigare än när till och med barn, manipulerade av sina fascistiskt tandygieniska föräldrar käckt vräker ur sig detta livsförnekande självbedrägeri?
Frukt är inte godis. Godis är godis. Och barn älskar godis, bland annat just därför att de anar att det inte är nyttigt. Den sura apelsinen i godispåsen är ett hån - vad blir det härnäst, broccoli? Barn som bara får trista äpplen under uppväxten kommer att börja knarka i ren protest innan de fyllt tolv.

Skrivet av Angela Müller den 11 juli 2003 12:54

Kommentarer

Tur att vi fick äta godis när vi var små då! :-D

Skrivet av: stora monsterbarnet den11 juli 2003 13:26

*Skrattar* Jag håller absolut med dig! *Kram*

Skrivet av: Bim den12 juli 2003 09:56

*ASGARVAR* Gud vad roligt... jag minns att jag alltid sparade mitt godis så länge, hade någon godispåse från Monika uppepå min garderob i flera månader och det blev alldeles dammigt.. hmmm det problemet har jag inte längre ;-)

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den13 juli 2003 09:23

...med godiset eller dammet?

Skrivet av: Angela den13 juli 2003 09:35

Haha.... ehhh... båda...

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den13 juli 2003 22:31