« För sextonde gången...... | Huvudsidan | Hopplös generation del 2 »

5 maj 2003

Lund

I dag har jag tillbringat dagen i Lund och då vi gick ut till en grekisk restaurang för att äta lunch försökte jag titta på allt jag kunde efter tips från en god vän. Jag har aldrig varit i Lund förut så det gällde att passa på. Jag såg i alla fall skolan och av det lilla jag såg måste jag säga att stan verkar vara mysig.
Jag har inte rört mig särskilt fort i dag kan jag meddela...har sådan träningsvärk efter gårdagens vandring så jag tror minnsann att jag aldrig varit så illa däran. Fattar inte detta. Varje liten ynka rörelse har givit mig plågor som inte går att beskriva. För att inte tala om när man suttit still mer än några minuter och ska resa sig. Phew!
Jag kunde inte simma i morse utan smög bara in i duschen och ut igen. Har smörjat mig med muskelsalva men det tycks inte hjälpa ett dyft.
Som man bäddar får man ligga som det så vackert heter...men jag fattar ändå inte hur det kunde bli så här. Kanske är en av anledningarna att man inte kunde gå särskilt normalt på grund av blötan utan fick hoppa och parera hela tiden och då har jag väl spänt mig på fel sätt.
Hoppas verkligen det är bättre i morgon!

Skrivet av Angela Müller den 5 maj 2003 21:28