« 30 x 2 fönster... | Huvudsidan | Och i dag »

23 mars 2003

Tar det då aldrig slut

Steg upp 07.15 och fortsatte med att putsa alla dörrarna i bokhyllorna samt lite rumsdörrar med glas i. Plockade undan allt efter mig och satte sedan full fart med att stryka gardinerna till altanen som jag tvättade i höstas men aldrig strök då.
Det tog en himla tid med alla dessa förbaskade gardiner men när dom väl var på plats så kändes det ganska bra. Så nu är altanen fix färdig - bara att slå sig ner och njuta...när det nu ska bli tid för det kan man undra.

Sedan tog Woffe kommandot över dammsugaren och fick ut alla mattor för piskning. Jag tvättade toaletterna och skurade av golven.
Hade ambitionen att tvätta av alla dörrar och skåpsluckor också men jag orkade inte mer i dag. Får se om det känns bättre i morgon efter jobbet.

Jag tog dom sista krafterna till att ?klä? av mina ömtåliga buskar och träd i trädgården men sedan var det tvärstopp.

Det är solens fel alltihop man ser skiten och dammet så himla väl när den spröda vårsolen tittar in.
Egentligen hade jag inte tänkt göra allt detta för jag hade ambitionen och inte ha något födelsedagsfirande men jobbet kommer jag ju inte undan hur jag än bär mig åt. Sedan ringde min brorsa och nu kommer alla syskonen oxå...så när jag väl sitter på planet till Thailand är jag väl helt utpumpad =)
Nåja, det kunde varit sämre.

Skrivet av Angela Müller den 23 mars 2003 19:38