« Hemma igen | Huvudsidan | Två tusingar i dag.... »

18 mars 2003

Inte mycket att snacka om

DVS att jag ?smet? i väg lite tidigare från jobbet idag, tog bussen hem så jag kunde gå och klippa mig.
Solen strålade på himlavalvet och en av mina tidiga buskar står precis till att blomma. Härligt!

Väl hemma vek jag söndagens tvätt och tvättade två maskiner till.
Det blir nog en tidig kväll vad gäller sängen för jag känner mig trött efter helgens strapatser eller vad man nu kan skylla det på.
Nåväl, jag har en jätteblåsa på vänster häl, vätskefylld och fin, så det blev ingen stavgång i dag... Simmade min sjuhundring i morse men sedan inget utöver det.

I morgon eftermiddag ska jag till tandläkaren så det blir nog ingen stavgån då heller...och torsdag ska vi på teatern så då blir det garanterat ingen Stavgång - möjligtvis fredag igen. Då ska jag, på dagen. vara i Helsingborg, så det beror lite på när jag kan tänkas vara hemma igen. Nåja, vi får helt enkelt se!

Skrivet av Angela Müller den 18 mars 2003 18:12