« Tandläkaren samt cyckel 1 mil | Huvudsidan | 60 dagar »

4 februari 2003

Sjuhundra meter och nu är det bara 61 dagar kvar

Insnöade igen....tar det då aldrig slut?

Simmade 700 i dag.

Fy farao skulle jag vilja säga - det var det jäkligaste jag varit med om på stavningen i kväll, halt som attan och jättesvårt att gå. Jag fick smärtor i ryggen redan efter 500 meter och då hade jag 7 kilometer kvar!
Förmodligen fick jag ont för att jag spände mig och inte vågade gå som vanligt. Ett par gånger höll jag på att dratta på ändan. Vissa delar gick inte stavarna att använda alls eftersom dom for i väg och fick inget fäste.
Det var skottat och fint men solen i dag har väl gjort att det tinat och sedan frusit lite lätt under eftermiddagen.
Trots underlaget var jag hemma på 1 timme och 35 minuter men det kändes som en evighet.
Jag är till råga på allt öm i ändan efter gårdagens ?cykeltur? men vad gör man inte för att komma i form till resan som närmar sig med lååångsammma steg!

På torsdag ska jag till optikern, har beställt tid i dag. Är så himla trött på att inte se skärmen annat än i en dimma om dagarna.
Så nu är det väl slutgnällt för i dag!

Skrivet av Angela Müller den 4 februari 2003 19:50