« Jesus was a sailor when he walk uppon the water | Huvudsidan | Svettigt värre! »

13 februari 2003

Batterierna slut!

I dag tänkte jag att nu skiter jag i om fötterna går av på mitten - i dag får det bli sjuochenhalvan.
...och det blev det tillsammans med Tina Turner (!) och då tog batterierna slut när jag hade ca 1 kilometer kvar. Lite snullet. Det tog mig 1 timma och 18 minuter - inte en sekunds skillnad från sist =( Fast jag tycker att jag pinnar lite fortare men.

I morgon blir det varken cykeltur eller stavgång men dock enkilometaren på morgonsimmet. Det får räcka för jag behöver dels vila rumpan från cykeln och dels vila foten från stavningen och sen är det ju faktiskt FREDAG!

På lördag jobbar woffegubben och då ska jag ägna mig åt att sy. Nåja, huset behöver saneras också och någon som tvättar åt oss har inte dykt upp ännu =)

Skrivet av Angela Müller den 13 februari 2003 19:51