« Denna dagen mitt liv =) | Huvudsidan | 63 dagar kvar »

31 januari 2003

Det har varit en lång dag och det blir 64 till

Och en lång morgon, minst tusen meter i simhallen =)
Å andra sidan lär det inte blii något stavande i dag heller för Kung Bore hållet ett järngrepp om min gångsträcka med isande, narig kall vind därtill.

Har suttit hela dagen med ett nytt system vi ska implementera - men inget är solklart precis. Fattar noll skulle jag vilja säga. Vi har ägnat nästa hela dagen åt detta men fattar fortfarande inte.

Sitter här i hemmets lugna vrå och det är bara skräp på TV så jag ägnar mig att drömma om vår stundande resa mmmmmm.

I morgon är vi bjudna till våra goa grannar med sina två fina grabbar. Det ska bli så roligt att få träffas - jag är så glad att dom flyttat hit. Trots att dom är purunga och vi bägge med ena foten i graven så är det kul att umgås. Dom är naturliga och kan skämta och ungarna ska vi bara inte prata om var härliga dom är.

Skrivet av Angela Müller den 31 januari 2003 21:08