« Mitt i natten och lite till | Huvudsidan | Trettonochhalvan »

24 november 2002

Många timmar senare

Har varit och luffat i skogen i tre timmar med ösregn hela tiden - men det gjorde inte så mycket vi hade jättetrevligt ändå. Gick med min kompis Anders som kan sina skogar in och utan där borta i Partille.

Efter vandringen som väl blev 1 mil kan jag tänka var vi på en orkideutställning!
Helt otroligt säger jag bara - det var så vackert med alla dessa exotiska växter så man tappade nästan andan - det gör man även när man ser priserna =)
Nåväl, det var en föredragare där som berättade om många nyttiga saker man bör veta så även om det bara blev en ganska vanlig sort och en ny kruka till venusskon så var det givande på alla sätt och vis.
Bara att få njuta av vackra blommor - det är livet det!

Nu puttrar middagen på bordet och om mina kläder och vandrarkängor hinner torka tills i morgon har jag för avsikt att stavgå 13,5 km......

Skrivet av Angela Müller den 24 november 2002 17:05