« slutfunderat | Huvudsidan | Banne mig - blev dom inte klara »

3 november 2002

Kul är det inte men fint blir det

Dagen började med att köksbordet fick en ny duk.
Sedan kom mina gulliga grannbarn in och fick resten av ?Busellergodis? godiset som var kvar i skålen. Och det var ju bra eftersom vi aldrig äter godis så då hade jag fått slänga det snart. Bättre då att glädja någon en smula.

Fortsatte sedan med längden till altandörren och gissa vad. Jag hade mätt fel så den blev minst en 1/2 meter för kort.
Blev så jäkla irriterad över mig själv så jag gick ut i trädgården och klädde på mina ömtåliga buskar och träd vinterdräkten. Nästan alla ska säga för det räckte inte till tre buskar på baksidan så jag får köpa mer säckväv på vägen hem från jobbet i morgon.

Nu då - jo, nu ska jag klippa till en ny längd =( till altandörren och börja om från början.

Skrivet av Angela Müller den 3 november 2002 21:07