« Höstens första stavövning | Huvudsidan | Sköna söndag »

5 oktober 2002

Å löven dom bara trillar ner

Och jag blir våt om fötterna när jag går i gräset.
Hösten är här - bara att konstatera.

Det har regnat en liten aning men långt i från tillräckligt för att min Tujahäck ska klara vintern. Kommer det inte mer så får jag ta ut slangen.
Annars ska vi väl inte klaga, en underbar sommar och en höst som har varit relativt ?somrig? hittills.

I dag ska jag kratta lite löv och plantera om alla blommor som står ute på altanen för att sedan ta in dem i värmen.

Monsterpappan hade önskemål om köttfärspaj som han inte fått på länge så jag tänkte överraska med det i dag och en dito till mig men med quorn i istället för köttfärs. Det ska bli lite spännande eftersom jag aldrig gjort någon vegetarisk ?köttfärspaj? förut. Brukar för det mesta göra en med skaldjur i till mig när det vankas köttfärpaj i huset.

Jag hade sovmorgon i dag ända till 09.45 och det var skönt. Woffe roar sig med att arbeta i dag så jag har hela dagen för mig själv.

Skrivet av Angela Müller den 5 oktober 2002 15:48