« En ljuvlig dag till | Huvudsidan | Borås och Helsingborg »

11 maj 2002

Mitt på jorden mitt under solen....

...befinner jag mig.
Ett visst mått av harmoni och lugn lägger sig hos mig.
Det blir en fin dag och jag känner en stor lycka över senaste dygnets händelseförlopp.

Huset blev städat i dag, golven tvättade och nu är allt sig likt igen.
Trädgården är ett underverk, det händer ta mig tusan något mellan varje gång jag tar en runda - det är helt enkelt ljuvligt.
När allt var klart med städning och tvättning och ett par maskrosor blivit uppdragna föreslog Monsterpappan en fika och så blev det.

Jag tog en tur på cykeln till Lerum efter fikat och Woffe gick för att vila - han har en enveten förkylning som är seg som kola och trogen som en hund.

På hemvägen hade jag en rullskideåkare före mig och jag tänkte att honom måtte jag väl ändå klara av att cykla i kapp. Det gjorde jag med alla mina krafter, det var motvind men det hade ju även för han (ingen tröst alltså), kom förbi i en hastighet av 25 km/timmen.... Det varade dock inte så länge förrän han skidade förbi mig igen. Helt otroligt! Vilken kraft han måtte ha i sina armar, benen står helt stilla och armkraften samt stavar skjuter honom framåt...Där du gamle Gela - släng dig i väggen!

Det stod en älgdam precis vid cykelbanan inte långt från kyrkan - jag såg henne på en bits avstånd och bromsade in och stannade cykeln. Vi bligade på varann rakt i ögonen låt gissa cirka 30 sekunder sen trippade hon i väg in i skogen igen. En sådan graciös dam....Där du gamle Gela - släng dig i väggen =)

Nu är det duschen som hägrar och därefter blir det middag på altanen med blick över vår och andras trädgårdar som står i full blom. Tänk om man kunde stoppa tiden, just nu, bara ett litet tag så man hinner njuta färdigt.....

Skrivet av Angela Müller den 11 maj 2002 17:28