« Haha...gissa vem som väckte vem i dag =) | Huvudsidan | Bokslut april 2002 »

28 april 2002

Oavgjort!

Lika säkert som Amen i kyrkan så gav hon igen i dag - naturligtvis.

Hon har ganska raffinerade sätt att väcka mig på....alla dynor till köksstolarna är utrustade med resårband för att knyta fast dynan med.....dessa tar hon i munnen, drar så långt det går och sedan släpper. Jag kan lova att det hörs över hela kvarteret och absolut in i vårt sovrum.

Hjälper inte det drar hon ut och håller kvar samtidigt som hon liksom spelar med resåret utrdraget med munnen och tassen blir den gitarrspelande handen. Det blir ett genomträngande envetet ljud som ingen människa kan sova till =)
Nåväl, nu är jag vaken och det är lika bra att försöka få lite gjort.

Som vanligt (numera) är det trädgården som gäller men jag ska invänta lite värme innan utgång.
I går regnade det nästan hela dagen men i dag tittar åtminstone solen fram fast det blåser ?halv storm?.
Det kunde förmodligen varit värre!

Både fru och herr Müller har i dag ägnat dagen utomhus. Jag har planterat om ytterligare några buskar, nu på baksidan och grävt upp en herrans massa lökar (som jag trodde, i min enfald, att jag grävde upp redan förra sommaren). Sått lite gräs på de fläckar där buskarna suttit. Planterat tre krukor till med Dahlior och resten av tiden har jag bara gått runt och njutit av det jag sett. Har förresten tagit några kort oxå.

Woffegubben har fixat med stupränneavrinningen från förstubron....

Det har med andra ord varit en bra dag. Solen har tittat fram då och då när molnen gett den en chans, blåser gör det så att det viner kring knutarna men som sagt...det kunde varit värre!

Skrivet av Angela Müller den 28 april 2002 17:08