« Bokslut april 2002 | Huvudsidan | Så var det gjort! »

30 april 2002

Kortkort

Det är första gången på mina 15 år på jobbet som jag har fått uppleva en så kallad halvdag.
Det har alltid kommit något i vägen, oftast systemtekniska, som gjort att arbetsdagen blivit hel trots att det för dom flesta har varit en halv arbetsdag.
Det blev dock mycket gjort ändå på denna halvdag.

Lilla Monsterbarnet ringde och var påtagligt orolig inför flytt till egen lägenhet med Osse och Boris.
Jag kunde inte annat än att skratta - hon är så förbaskat lik sin mamma =)
Vi befinner oss i Österrike när flytten ska ske och hon ville veta exakt när vi skulle komma hem, vilket jag inte kan svara på. Det var ju inte vad hon ville höra så hon blev riktigt ledssen den lilla gumman!

Nåväl vi hade massor att göra i dag efter jobbet så det var verkligen skönt att komma i väg i någorlunda tid.

Först till Boris gamla dagis och köpa spårämnen sedan till Ikea för att köpa ett större lakan till husvagnens dubbelsäng och därefter inköp av matvaror på ICA och att inte förglömma födelsedagspresent till Lilla Monsterbarnet som snart fyller år.

När vi gick där på Ikea och såg lite småprylar som man bara måste ha i ett hem så hittade jag lite matnyttigt till ?lägenhetsinnehavarna? och tänkte att jag ska ringa Lilla Monsterbarnet sedan och trösta henne lite med de ?mutor? (för att bli glad igen) jag hittat.
När vi precis hade kommit ut från ICA ringde hon dock själv och då var hon redan på bättre humör vilket var gött att höra.

Väl hemkomna så klippte jag gräset, efter att ha packat in all mat, och planterade några liljor som jag inte kunde motstå på inköpsrundan i dag.

I morgon kommer lillbrosan med familj på besök och det ska bli jättekul!
Deras tre små trollungar är så goa så jag längtar mig nästan fördärvad.

Skrivet av Angela Müller den 30 april 2002 21:32