« Hungrig katt | Huvudsidan | Inte ett skit! »

14 april 2002

Inte tusan

Fick vi städat, eller tvättat, eller strukit något från den hög som kommer att ta livet av förste bäste som vågar passera precis när den välter.

Jag som längtat mig fördärvad hela veckan på att det äntligen ska bli lördag så jag kunde frossa mig i alla de nöjen som väntar en hårt arbetande familj.
Fattar inte var gårdagen tog vägen nåja, borta är den och dammråttorna (som mer börja likna hundar) ligger där och vet inte bättre. Klädhögen som ska strykas likaså och tvättstugan liknar mer ett katastrofområde än en tvättstuga....så nu går jag och lägger mig och blundar hårt, hårt - kanske är det skinande rent något senare idag när Väckarkatten gjort sitt.

Monsterpappan hämtade i alla fall hem husvagnen från vinterförvaringen så han kan åtminstone skryta med att ha fått gjort något.

Och sedan var det ju en film med Robert de Niro - den kan kan man ju inte missa.
Att klockan sedan blir nästan morgon kan man ju inte göra mycket åt då...
I dag var det inte Väckakatten som hann först utan lilla Monsterbarnet (08.50) som ville säga hejdå på en vecka, nu drar dom i väg till Idre för att åka skidor och hon förtäljde att hon och Boris sett vårens förta Humla.

När jag avslöjade att vi sov och inte hade lagt oss förrän 03.00 i morse så sa hon - Va’ pappa oxå? Ni beter er ju som dom värsta ungdomarna!
Det får väl bli dagens morot bland dammråttor, tvätt och stryk!

Nu är klockan 20.10 och det har varit en fantastik dag. Vi städade huset - mattorna åkte ut och golven blev svabbade. Tvättmaskinen gick för högvarv och tvätten hamnade därpå ute i friska luften trängandes på torkvindan.
Eftersom man är född till kvinnligt kön så passade jag på att greja lite i trädgården under tiden tvätten åkte runt i maskinen. Fick klar hela framsidan och jag känner mig riktigt, riktigt nöjd med mig själv. Har grävt upp runt alla rabattkanter och rafsat bort ogräs som både ha blivit omhändertaget redan i höstas...men det som göms i snö....

Jag har ansat ur hängsälgarna så nu ser bägge riktigt fina ut. Tre maskiner tvätt hänges ut under tiden.
Jo jag tackar för att ha genomlidigt ångest då inget blev gjort i går så kan jag inte klaga.
Jag har nu oxå sett träffat en humla, han var humla bussig!
Puttat ner några lökar i jorden, ja jag säger då det vad aktiv man kan bli ibland. Det är så jag blir förvånad själv!

Nåväl, nu är även middagen bivit lagad och uppäten så nu är det väl OK om man tar det lugnt resten av kvällen.

Skrivet av Angela Müller den 14 april 2002 20:26