« En sån jäkla dag | Huvudsidan | Vad säger en God Mor nu då? »

4 januari 2002

Nu är det slut....

Jag har inte skrivit dagbok på så länge så länge. Egentligen har jag ingen lust att skriva nu heller men samtidigt så känns det som om jag inte avslutat förra året på riktigt så några rader ska det väl bli.

Det har varit en intensiv december åtminstone på slutet.
Helgerna har legat toppenbra och det har blivit bra med lediga dagar. Svinkallt och mycket snö har det varit vilket vi inte upplevt på många år.
Julen firades med familj och god vän till Anna som numera känns som en vän för hela familjen.

Wolfgangs syster kom på besök vilket inte har hänt sedan Steffanie var ett litet monsterbarn. Renate kom 26/12 och åkte hem i går den 3/1. Vi har gjort stan osäker och varit på köprunda i Ullared. Tjattrat och haft det mysigt på kvällarna.

Lillebror bjöd till 35-års kalas men lurade oss alla och gifte sig med sin Maja i kyrkan. Vi hade såååå roligt och dansade fram till småtimmarna. Vi kom hem 5 på morgonen och vaknade upp med träningsvärk efter dans. Har inte varit uppe så länge sedan jesus hade mässlingen - men roligt var det!

Nyår firades med familj, Woffe, Steffanie, Renate samt goda grannarna Ingegerd och Roland och Sofia, barndomskamrat till Steffanie.

Veckan ut blir Steffanie kvar sedan drar hon till Österrike igen och då blir det bara Woffe, jag och katten igen. Känns nästan lite konstigt efter att ha haft fullt hus i veckorna tre.

Vardagen kommer snart att omsluta oss som en varm fuktig trasa men som tur är har våren lite helger att bjuda på.

Skrivet av Angela Müller den 4 januari 2002 10:05