« Tungsinnet lägger sig över mig | Huvudsidan | Somliga får aldrig sovmorgon... »

30 januari 2002

65 dagar kvar

Tills vi drar vidare med 2 Tickets To The Paradise
Jag har lusläst massor om Thailand på webben och det finns hur mycket som helst.
I dag var vi inne på resebyrån och beställde till en utflykt till James Bond-ön sedan får vi se för vad vi bestämmer oss för mer spännade utflykter när vi väl är på plats.
Vi har i dag också införskaffat stödstrumpor vilket rekommenderas vid långflygning samt en svart mask att ha för ögonen för att få lite ro på planet för att eventuellt kunna slumra till lite. Om det nu går med sådan spänning - nåja vi får se.

Jag kom också på igår kväll att den familjeresa till Teneriffa som vi beställt hade jag glömt att säga till om vegetarisk mat för tre av oss men det är nu fixat.

Inget stavande i dag - här är svinkallt och blåser så man tycker att det är dubbelt så många minusgrader mot vad det egentligen är. Kanske i morgon.
Men jag simmade min tusenmetare i morse så helt passiv har inte dagen varit.

Just nu har jag lite ångest över att Woffe och jag ska få uppleva allt detta utan barnen - jag hoppas jag kan övertala dom någon annan gång att komma med. Jag kan se det framför mig och det är en underbar syn.

Nu ska jag förbereda mig lite för i morgon och traggla mig igenom lite systemmanualer och sedan blir det sängen med boken om Thailand =)

Skrivet av Angela Müller den 30 januari 2002 19:39