« Jag sätter mig på krogen och väntar i lugn och ro | Huvudsidan | Så syns den inte på himlen »

1 augusti 2001

Då kommer dom militära och målar raketen blå

Tre dagar kvar till semester - muuumms. Just nu finns det bara en liten grå kant som dystrar till tillvaron och det är att jag i dag ska besöka en tyrann. Åtminstone tror jag att det var det hon skulle blivit om hon inte hade blivit tandhygienist. Nu är hon bådadera!

På lördag åker vi till Stockholm och hälsar på lilla monsterbarnet, Oskar och Boris. Det gör vi idagarna fyra innan det bär i väg till Finland.
Undrar just om vi kommer att hitta till Värtahamnen? Vi brukar visserligen hamna där när vi ska åka hem från Stockholm men då är det inte meningen....

Monsterkatten verkar bättre nu, hon blev inte lika förgrymmad på mig i morse när hon fick sin avmaskningsmedicin som hon blev i går morse.
I går lagade jag massor av mat till henne inför vår annalkande bortvaro från hemmet.
1 kg trödspättafiléer, 1 kg kycklingfiléer samt 1 1/2 kg nötfärs. Av detta har jag gjort små portioner och lagt i frysen. Hoppas nu bara hon uppför sig mot Ingegerd som passar henne.
När vi var borta över helgen så mobbade hon henne och vägrade att äta.

Å andra sidan så kommer lilla monsterbarnet hem på onsdag, visserligen med tre monsterhundar, men då är ju inte huset tomt i alla fall.

Nu är klockan 18.35 och jag överlevde tortyren hos tyrannen/tandhygienisten!
Ska ta en runda i trädgården och vattna samt rensa lite ogräs. Därefter blir det nog tidig sänggång i dag. Känner mig helt slut, av vad vet jag inte!

Skrivet av Angela Müller den 1 augusti 2001 18:36