« Fantomen i sina trikåer och jag i min uniform | Huvudsidan | Vi skulle ta er med storm »

19 juli 2001

Vi skulle med häpnad slå er

Cyklat och simmat. Det var otroligt trögt i dag. Dimma så att man inte såg 20 meter framför sig. Skulle kanske satsa på dimbakljus. Finns det för cykel?

Hade gäster i dag från Barometern - mycket trevligt och givande. Äntligen en dag på jobbet som innehöll något ;-)

Cyklade hem strax före 16.00 och när jag nästan var hemma fick jag äntligen ett sms från stora monsterbarnet. Allt stod väl till och fötterna mådde bra. Sista dagen i morgon och då har hon avverkat 16 mil per fot! Hon är fantastisk den ungen! Vad har vi gjort för gott mån tro för att få två sådana monsterbarn?

Hemfärden gick jättebra - inte alls lika trögt som i morse. Klarade turen på 1 timma och 31 minuter - bäst hittills!

Nu har jag klippt gräsmattan och vattnat mina små nyplanterade telningar.
I morgon blir det bilen och kanske en cykeltur igen på lördag till Kållered. Farsgubben fyller 75 och ska avfiras. Monsterpappan jobbar så jag tänkte att det kunde vara lämpligt att ta mig dit via cykel och benkraft så kan vi ta hem cykeln på bilen efter kalaset.
Men vi får se hur vädret artar sig. Det blir en lång tur och en utmaning om det nu blir av!

Skrivet av Angela Müller den 19 juli 2001 21:25