« Morgonen kom fort | Huvudsidan | Ingen lust att skriva i dag »

12 juli 2001

Vad har du för namn?

Frågade min simkompis i går i bassängen. Hon är säkert över 70 simmar 1000 meter varje dag. Hennes make är också med.
När jag berättade vad jag hette så sade hon. Va’ bra nu blir det lättare när jag ska berätta något så slipper jag beskriva vem jag menar.
I morse när vi möttes på den första 50-metern så sade hon ?vi är så gamla så nu har jag redan glömt ditt namn? Berättar igen men sade samtidigt som jag gör till alla - du får kalla mig vad du vill, det är ine så noga...jag svarar ändå bara när jag har lust :-))
Dom är fantaskiska min simkopmisar, varje dag 1000 meter fast dom hade kunnat ligga kvar i sängen till förmiddagen! Om jag gör detsamma när jag är över 70 så ska man väl inte klaga.

Det är ett troget gäng simmare som rycker i dörren varje dag på Valhalla. Många av dem är till åren komna och har simmat sedan ungdomen.
Tyvärr kan jag inte själv räkna in mig i den kategorin! För det första har jag bara i simmat i fyra år dagligen och dessutom var jag åldesstigen redan när jag började. Men som man brukar säga...sent ska syndaren vakna eller när kvällen kommer får late brått!

Jag har precis ordat med stora Monsterbarnet på telefon. Hon är nu på väg från flygplatsen hem till Bandhagen för att mellanlanda ett dygn ungefär, innan det går vidare till Holland. Hon är fantastisk den ungen!!

Efter lunch tog jag en runda på stan. Ville få tag på en skiva med Sting som jag inte vet vad den heter men tror att den är relativt ny. Tjejen i skivaffären slog upp Sting och híttade en singel som kom i februari ir men den hade dom tyvärr inte. Jag har hört den på radio några gånger och tycker att den är helt outstandning.
Nåväl, det blev en billig runda :-)

Skrivet av Angela Müller den 12 juli 2001 14:50