« Vi skulle ta er med storm | Huvudsidan | Den synen skulle ni se »

24 juli 2001

Medborgare på min ära

Ingen cykling i dag - det var så fuktigt och dimmigt så det vara bara inte möjligt. Har dock slängt cykeln på bilen så hem har jag för avsikt att trampa.

Jag har inte haft tid att skriva på några dagar men helgen gick fort. Vi grattade farsgubben på 75-årsdagen i lördags och det var jättetrevligt. Eivor hade som vanligt fixat och donat med god mat och kaffe å tårta.

I går fixade jag alla foton från festen och monterade dem i en minnesbok som jag åkte vägen om och lämnade innan jag åkte hem i går kväll. Pappa blev jätteglad och kunde inte riktigt fatta hur jag hade hunnit med att ?framkalla? så fort. När jag berättade att det är en digitalkamera där man tömmer över bilderna i en dator så sa han Jaha.... men det gick ju fort i alla fall.

I söndags städade vi, ut med alla mattor och tvättade alla golv. Tyvärr är det ju nödvändigt ibland men nu är det gjort.

Jag har även ägnat helgen åt att dokumentera trädgården nu är den i princip klar så det ska bli kul att följa upp med bilder allt eftersom det växer till sig.

Skrivet av Angela Müller den 24 juli 2001 08:13