« Kycklingmiddag | Huvudsidan | Lördagsjobb »

8 juni 2001

Fredag....

Var lite tröttsamt i morse när väckarklockorna, har två, skrällde. Det blev sent i går med nätomläggningen och sedan kom inte Anna och Oskar tillbaka förrän efter 00.00.

Nåväl, Boris hjälpte mig hela kvällen med omkopplingarna. Han gjorde ett bra jobb. Skällde ut en kvällssäljare och chefen för webben ordentligt!
Det blev som sagt en lång dags färd mot natt men nu är det gjort.
Jag fick exportera alla webanninser manuellt i dag också och hade förhoppningar om att det skulle bli fixat under dagen men icke så. Det innebär att det blir ett dagsverke i morgon, lördag, oxå!

Jag som hade hoppats på att få sova länge och sedan dra igång projektet ?sy nya gardiner till altanen? - men det är inte första gången den förbaskade tekniken raserar mina hemmaprojekt så det är bara att gå på. Det kommer väl förmodligen fler helger?
På söndag ska jag sova till minst 11.00.

Anna har gett sig av på läger men vovven men kommer åter på söndag. Oskar är kvar och ska besöka kusiner under helgen.
På måndag ska dom gå på Liseberg så då får vi har Boris för oss själva några timmar. Då får det bli en härlig kvällspromenad.

För övrigt har dagen flutit på så att säga. Brandväggen säckade ihop på förmiddagen och alla som loggat in för att annonsera och väntade på lösenord via mail fick inga eftersom mailen inte kunde passera då brandväggen tog sig en paus.
En har hört av sig och den är nu fixad - fick gå in i databasen och kolla vad han hade fått för lösenord. Resten har jag inte en aning om vilka det är men det är väl bara att vänta tills dom hör av sig.
Har skickat en massa felrappar och önskemål till Helsingborg. Dom tror nog att jag kommit in ett stim ;-)
Ikväll blir det nog tidig sänggång...

Skrivet av Angela Müller den 8 juni 2001 19:47